Klantenservice

Klantenservice

Verzendingen

Verzending in Nederland en Belgie
Wij laten uw bestelling bezorgen door Dynalogic . Dit heeft als  voordeel dat ook op zaterdag bezorgd kan worden. Tevens kan gebruik worden gemaakt van specifieke aflevertijden, eventueel tegen extra kosten. Dynalogic levert in 98 % van de gevallen binnen 24 uur nadat wij het pakket hebben aangeboden. (Zodra wij het pakket bij Dynalogic  hebben aangeboden, ontvangt van ons hiervan een bericht.).

Het pakket kan bezorgd worden op door de weekse dagen van 8.00 uur tot 21.00. (In zakelijke wijken voor 17.00 uur).

Verzendkosten Nederland en Belgie

Voor orders boven de 200 euro is de verzending gratis. Bij orders beneden de 200 euro worden mogelijk de verzendkosten à 10 euro in rekening gebracht.  Voor leveringen op zaterdag en specifieke tijdsvakken kan een toeslag in rekening worden gebracht.

Privacy informatie 

Wij respecteren de privacy van onze klanten en dragen er zorg voor dat uw persoonlijke informatie vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de verzending van onze producten en om u per e-mail op de hoogte te brengen van de status van uw order.

Zkope HealthCare verwerkt uw klantgegevens in een geanonimiseerd klantenbestand. Deze gegevens zullen niet met derden worden gedeeld.

Retourneren

Als de producten niet aan je verwachting voldoet, mag je ze, mits ongebruikt en in originele verpakking, retourneren. Annuleer je de bestelling, nadat de bestelling is verzonden, dan is Zkope HealthCare genoodzaakt de verzendkosten in rekening te brengen.

Alle annuleringen dienen schriftelijk aan kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. Vermeld in je schriftelijke annulering in ieder geval je volledige naam en ordernummer.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens je banknummer nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC nummer van hun eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan je de betaling aan Zkope HealthCare hebt gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Afkoelperiode

Je hebt volgens de wet Koop of Afstand het recht de bestelling te retourneren. De artikelen dienen, niet gebruikt, in ongeschonden staat, binnen 10 dagen na ontvangst van de bestelling (voldoende gefrankeerd) weer in ons bezit te zijn. Je dient de orderbevestiging goed te bewaren voor retourneren en garantie! Zonder orderbevestiging kunnen er geen artikelen worden geretourneerd en wordt er op deze artikelen ook geen garantie verleend. Wil je iets retour sturen? Na ontvangst van de retour storten we direct het aankoopbedrag terug op je rekening. De verzendkosten zijn voor de koper.

Je kunt artikelen retour zenden naar:

Zkope HealthCare
Postbus 577
6130 AN Sittard

Indien je na het versturen van de te retourneren artikelen nog vragen hebt, kun je deze vraag mailen naar contact@zkopehealthcare.com o.v.v. “retours” en het ordernummer.

Betalingen

Betalingsmogelijkheden Nederland
Wij hanteren alleen een betaling vooraf. U Maakt het totaalbedrag over op bankrekening 1440.12.316 tnv Zkope HealthCare te  Sittard  onder vermelding van bestelling internet en het bestelnummer wat u in de bevestigingsmail heeft ontvangen. Wij versturen de artikelen pas nadat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

Betalingsmogelijkheden Belgie
Voor onze Belgische klanten geldt het volgende banknummer bij vooruitbetaling:
IBAN: NL89 RABO 0144 0123 16
BIC: RABONL2U
Zkope Healthcare met vermelding van het bestelnummer

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!