Wat betekent de waarschuwing ‘Signaalverlies’?

De waarschuwing voor verlies van het signaal geeft aan dat uw ontvanger of mobiele apparaat niet communiceert. Dit kan gebeuren als u en de zender zich te ver van het weergaveapparaat bevinden of wanneer iets het signaal van de zender blokkeert, waardoor u geen glucosemetingen van uw sensor ontvangt.

Wat betekenen de vraagtekens (???)?

De vraagtekens betekenen dat de zender de sensorwaarden op dit moment niet begrijpt. U moet minimaal drie (3) uur wachten voor dat ze verdwijnen. Als ze na drie uur niet verdwijnen, kunt u contact opnemen met de plaatselijke distributeur, die u verder kan helpen.

Wat betekent het zandloperpictogram?

Dit pictogram betekent dat de zender en sensor niet communiceren. Controleer of de zender goed in de sensorhouder is ingebracht. Als het pictogram niet binnen drie uur verdwijnt, kunt u contact opnemen met de plaatselijke distributeur, die u verder kan helpen.

Wat betekent het pictogram van een bloeddruppel?

Dit pictogram betekent dat u een kalibratie moet uitvoeren en wordt weergegeven wanneer het tijd is voor uw 12-uurs kalibratie-update, of dat op een ander tijdstip een extra kalibratie nodig is.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!