Dexcom G5 Mobile Systeem | Wat is het?

De Dexcom G5 Mobile combineert de nieuwste sensor technologie met Bluetooth en hiermee de mogelijkheid om de glucosewaarden direct op uw mobiele telefoon af te lezen. Een zeer nauwkeurig en gevoelig systeem. CGM onthult wat geen andere meter kan onthullen. Terwijl glucosemeters een getal geven voor een enkel tijdstip, een momentopname, levert CGM dynamische glucose-informatie. De sensor meet uw glucosespiegel continu, en geeft tevens aan waar deze naartoe gaat, en hoe snel. Sterker nog, met Dexcom G5 Mobile CGM zijn er geen controle-vingerprikken meer nodig voor dagelijkse glucosemanagement-beslissingen zoals bijvoorbeeld een insulinedosis.*

*Er zijn nog wel minimaal twee vingerprikken per dag nodig om te kalibreren. Het kan zijn dat het systeem er meer verlangt.

Hoe werkt dat precies?

De Dexcom G5 Mobile bestaat uit drie onderdelen:

1. Kleine sensor die de glucosewaarde vlak onder de huid meet.
2. Zender die boven op de sensor wordt bevestigd en de gegevens draadloos verstuurt. (Bluetooth)
3. Een Dexcom G5 ontvanger of uw compatibele telefoon. Bekijk uw glucosetrends in heldere kleuren om te weten of uw glucose te hoog, te laag of binnen het bereik is.

De haardunne, gevoelige en zeer nauwkeurige sensor on de huid reageert met het glucose in het weefselvocht. Dit betekent dat uw waardes niet meer worden gemeten in het bloed.

De Dexcom G5 Mobile app

Dexcom biedt een volledig mobiel platform aan, wat u de vrijheid biedt om uw glucosewaarden te controleren op uw mobiele telefoon of tablet.

U stelt zelf de waarschuwingen en alarmering in. Deze helpen u om hypo- en hyperglykemie te voorkomen. Indien u dit prettig vindt, kunt u uw resultaten met maximaal 5 personen delen. Deze kunnen dan op afstand via een mobiel apparaat een oogje in het zeil houden. Voor u en uw omgeving een geruststellend gevoel.

De meetgegevens worden in de beveiligde cloud opgeslagen en kunnen worden gedownload voor een analyse.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!