Dexcom Clarity

Dexcom Clarity is het nieuwe softwareprogramma van Dexcom, hiermee kunnen de data van zowel Dexcom G4/G5/G6 systemen worden uitgelezen. De rapportage is helder en overzichtelijk. In één oogopslag is de belangrijkste informatie over de patiënt zichtbaar. Daarnaast is het mogelijk gedetailleerde informatie te bekijken. 

De Dexcom Clarity-websoftware is bedoeld voor gebruik door zowel thuisgebruikers als professionele zorgverleners om mensen met diabetes te helpen met het controleren, analyseren en evalueren van historische CGM-gegevens ten behoeve van effectieve diabetesbeheersing. Deze is bedoeld als accessoire voor een CGM met gegevensinterface.

Bezoek website
Download clarity handleiding

Diasend

Diasend® Personal is een gratis dienst voor diabetespatienten die thuis hun glucose, CGM en insuline willen controleren. Het grote voordeel van Diasend is dat u alle gegevens kan uploaden in één softwareprogramma. Om de gegevens van uw controleapparatuur voor thuisgebruik te uploaden, moet u eerst een account aanmaken en de Diasend® uploader-software downloaden. Diasend Diasend® Personal biedt mensen met diabetes een beter inzicht in factoren die hun bloedglucosegehalte, insulinepompdoses en meer beïnvloeden. Uw informatie is altijd veilig, en u kunt op elk gewenst moment op het internet toegang krijgen. Diasend® werkt samen met meer dan 150 glucosemeters, CGM’s, insulinepompen en activity trackers in één enkel dashboard.

Bezoek website
Download Diasend Handleiding

I-Sens

I-Sens heeft als fabrikant van de CareSens glucosemeters een eigen software-programma ontwikkelt om de glucoseresultaten uit de lezen op uw PC. Om de gegevens van uw CareSens glucosemeter te uploaden, moet u eerst de Smartlog Diabetes management Software downloaden. I-Sens Smartlog SmartLog diabetes management software biedt diabetespatiënten die gebruik maken van een CareSens bloedglucosemeter de mogelijkheid het geheugen uit te lezen op een PC. Het programma is ontworpen om een beter inzicht te geven in de glucosewaarden door middel van het weergeven van je bloedglucosewaarden in grafieken, trends en patronen. 

Bezoek website

I-Sens Smartlog

I-Sens Smartlog SmartLog diabetes management software biedt diabetespatiënten die gebruik maken van een CareSens bloedglucosemeter de mogelijkheid het geheugen uit te lezen op een PC. Het programma is ontworpen om een beter inzicht te geven in de glucosewaarden door middel van het weergeven van je bloedglucosewaarden in grafieken, trends en patronen.

Bezoek website
Download smartlog handleiding